info@cadetpro.com
English flag
English
Select a Language
English flag
English
Arabic flag
Arabic
Spanish flag
Spanish
0

Pegasus 2026 dönüş maili bekleyenler

transponder77
transponder77 26 May 2026 09:30
74 posts
18 members

mart başında başvurdum, belgeler tamam. henüz skytest planlama maili gelmedi. dönüş alan var mı? sırayla mı çağırıyorlar acaba, bilgisi olan yazarsa sevinirim

2 Likes
Reply To
cumulus_tr

bana da planlama maili geldi sonunda arkadaşlar 🙏 temmuz ortası için seçim yaptım

hayırlı olsun! demek sıra yavaş yavaş herkese geliyor, bekleyenler umutlanın

0 Likes

skytest'e girdim arkadaşlar. matematik-fizik tarafı rehberdeki gibiydi, vektör soruları çıktı tahmin ettiğim gibi. çok da kötü hissetmedim, dönüşü bekliyorum şimdi

0 Likes
Reply To
transponder77

skytest'e girdim arkadaşlar. matematik-fizik tarafı rehberdeki gibiydi, vektör soruları çıktı tahmin ettiğim gibi. çok da kötü hissetmedim, dönüşü bekliyorum şimdi

hayırlı olsun hocam, deneyimi paylaşman güzel oldu. benimki temmuz ortası, son tekrara şimdiden başladım

0 Likes

skytest tarihim temmuz başında, hazırlığı rehber üzerinden madde madde götürüyorum. matematik-fizik tekrarına ağırlık verdim

0 Likes

benim skytest temmuz ortasında, sakin bekliyorum. bu arada pc-2026 takibini de bırakmadım, yeni dönüş alan oldu mu acaba

0 Likes
Reply To
transponder77

skytest tarihim temmuz başında, hazırlığı rehber üzerinden madde madde götürüyorum. matematik-fizik tekrarına ağırlık verdim

skytest öncesi son tekrar planını yaptım, fizikte vektör ve kuvvet kısmına ayrıca çalışıyorum. girince deneyimi buraya yazarım

0 Likes

skytest dönüşüm geldi, olumlu 🙏 inanamadım açıkçası. matematik-fizik tarafına rehberden çalışmak gerçekten fark yarattı. sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım

0 Likes
Reply To
transponder77

skytest dönüşüm geldi, olumlu 🙏 inanamadım açıkçası. matematik-fizik tarafına rehberden çalışmak gerçekten fark yarattı. sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım

helal olsun hocam, müjde gibi 🎉 benimki temmuz ortası, son tekrarı senin notlarla yapacağım

0 Likes

ben de skytest planlaması için tarih seçtim sonunda. ielts derdi bitince süreç bir anda hızlandı

0 Likes

ielts sonucum olumlu geldi sonunda, belge derdi bitti. şimdi skytest planlama maili bekliyorum, dil belgesiyle başvuranlardan dönüş alan var mı

0 Likes

Log In to Reply

Please log in to respond to this topic.

Login