Pegasus 2026 dönüş maili bekleyenler
mart başında başvurdum, belgeler tamam. henüz skytest planlama maili gelmedi. dönüş alan var mı? sırayla mı çağırıyorlar acaba, bilgisi olan yazarsa sevinirim
bana da planlama maili geldi sonunda arkadaşlar 🙏 temmuz ortası için seçim yaptım
hayırlı olsun! demek sıra yavaş yavaş herkese geliyor, bekleyenler umutlanın
skytest'e girdim arkadaşlar. matematik-fizik tarafı rehberdeki gibiydi, vektör soruları çıktı tahmin ettiğim gibi. çok da kötü hissetmedim, dönüşü bekliyorum şimdi
skytest'e girdim arkadaşlar. matematik-fizik tarafı rehberdeki gibiydi, vektör soruları çıktı tahmin ettiğim gibi. çok da kötü hissetmedim, dönüşü bekliyorum şimdi
hayırlı olsun hocam, deneyimi paylaşman güzel oldu. benimki temmuz ortası, son tekrara şimdiden başladım
skytest tarihim temmuz başında, hazırlığı rehber üzerinden madde madde götürüyorum. matematik-fizik tekrarına ağırlık verdim
benim skytest temmuz ortasında, sakin bekliyorum. bu arada pc-2026 takibini de bırakmadım, yeni dönüş alan oldu mu acaba
skytest tarihim temmuz başında, hazırlığı rehber üzerinden madde madde götürüyorum. matematik-fizik tekrarına ağırlık verdim
skytest öncesi son tekrar planını yaptım, fizikte vektör ve kuvvet kısmına ayrıca çalışıyorum. girince deneyimi buraya yazarım
skytest dönüşüm geldi, olumlu 🙏 inanamadım açıkçası. matematik-fizik tarafına rehberden çalışmak gerçekten fark yarattı. sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım
skytest dönüşüm geldi, olumlu 🙏 inanamadım açıkçası. matematik-fizik tarafına rehberden çalışmak gerçekten fark yarattı. sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım
helal olsun hocam, müjde gibi 🎉 benimki temmuz ortası, son tekrarı senin notlarla yapacağım
ben de skytest planlaması için tarih seçtim sonunda. ielts derdi bitince süreç bir anda hızlandı
ielts sonucum olumlu geldi sonunda, belge derdi bitti. şimdi skytest planlama maili bekliyorum, dil belgesiyle başvuranlardan dönüş alan var mı