info@cadetpro.com
English flag
English
Select a Language
English flag
English
Arabic flag
Arabic
Spanish flag
Spanish
0

Pegasus 2026 dönüş maili bekleyenler

transponder77
transponder77 26 May 2026 09:30
74 posts
18 members

mart başında başvurdum, belgeler tamam. henüz skytest planlama maili gelmedi. dönüş alan var mı? sırayla mı çağırıyorlar acaba, bilgisi olan yazarsa sevinirim

2 Likes

skytest dönüşüm geldi, olumlu. birkaç gün beklettiler ama iyi haberle bitti, sıradaki aşamaya bakıyorum

0 Likes
Reply To
cumulus_tr

skytest dönüşüm geldi, olumlu. birkaç gün beklettiler ama iyi haberle bitti, sıradaki aşamaya bakıyorum

hayırlı olsun, skytest dönüşü olumlu gelince rahatlıyor insan. sıradaki aşamada görüşürüz

0 Likes

kurul planlaması için hazırlanıyorum, rehberden madde madde gidiyorum. bu aşamaya girenlerden güncel bilgi olan var mı

0 Likes

skytest tarihim yaklaşıyor, mat-fizik ağırlıklı çalışıyorum. time sharing için pratik önerisi olan var mı

0 Likes

skytest'e girdim bugün. time sharing kısmı gerçekten anlatıldığı gibiymiş, gerisi idare eder

1 Likes

kurul/planlama aşamasına girdim. motivasyon ve neden bu meslek tarzı sorular ağırlıktaydı, teknik bir şey sorulmadı

1 Likes
Reply To
airbusfan320

kurul/planlama aşamasına girdim. motivasyon ve neden bu meslek tarzı sorular ağırlıktaydı, teknik bir şey sorulmadı

bende de aynısıydı. senin anlattığın gibi geçmişti, hazırlanacaklara iyi fikir veriyor teşekkürler

0 Likes

kurul mülakatına girdim nihayet. hazırlık yaptığım soruların yarısı gelmedi ama sohbet akıcıydı

0 Likes

skytest olumlu sonrası bana da planlama daveti düştü. sıradaki aşamaya hazırlanıyorum

0 Likes

kurul/planlama aşamasına girdim. crm'den sonra buradaki tempo daha sakin geldi açıkçası

1 Likes

Log In to Reply

Please log in to respond to this topic.

Login