Pegasus 2026 dönüş maili bekleyenler
mart başında başvurdum, belgeler tamam. henüz skytest planlama maili gelmedi. dönüş alan var mı? sırayla mı çağırıyorlar acaba, bilgisi olan yazarsa sevinirim
skytest dönüşüm geldi, olumlu. birkaç gün beklettiler ama iyi haberle bitti, sıradaki aşamaya bakıyorum
skytest dönüşüm geldi, olumlu. birkaç gün beklettiler ama iyi haberle bitti, sıradaki aşamaya bakıyorum
hayırlı olsun, skytest dönüşü olumlu gelince rahatlıyor insan. sıradaki aşamada görüşürüz
kurul planlaması için hazırlanıyorum, rehberden madde madde gidiyorum. bu aşamaya girenlerden güncel bilgi olan var mı
skytest tarihim yaklaşıyor, mat-fizik ağırlıklı çalışıyorum. time sharing için pratik önerisi olan var mı
skytest'e girdim bugün. time sharing kısmı gerçekten anlatıldığı gibiymiş, gerisi idare eder
kurul/planlama aşamasına girdim. motivasyon ve neden bu meslek tarzı sorular ağırlıktaydı, teknik bir şey sorulmadı
kurul/planlama aşamasına girdim. motivasyon ve neden bu meslek tarzı sorular ağırlıktaydı, teknik bir şey sorulmadı
bende de aynısıydı. senin anlattığın gibi geçmişti, hazırlanacaklara iyi fikir veriyor teşekkürler
kurul mülakatına girdim nihayet. hazırlık yaptığım soruların yarısı gelmedi ama sohbet akıcıydı
skytest olumlu sonrası bana da planlama daveti düştü. sıradaki aşamaya hazırlanıyorum
kurul/planlama aşamasına girdim. crm'den sonra buradaki tempo daha sakin geldi açıkçası